O Martini

Živjeti u radosti, zahvalnosti, povjerenju i ljubavi moja je osobna misija. I radost mi je i privilegija svoja znanja dijeliti s drugima i pomoći im da osvijeste svoju osobnu moć i ljepotu življenja. A taj netko možda si baš ti!

Zahvalna sam i tebi jer si ovdje i čitaš ovo, nije slučajno da je tako.

S ljubavlju,

Martina

 

Martina Tišljar 

međunarodno je priznati Trener EFT-a, napredni EFT praktičar i jedini praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) na ovim prostorima. Član je EFT Akademije koju je osnovao njen trener i mentor Karl Dawson,jedan od prvih Mastera EFT-a u svijetu.

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Poznata je i kao Šaptačica Anđelima, a ujedno je  i praktičar drugih priznatih metoda kao što su NLP, hipnoza, life coaching, rekonektivno iscjeljivanje i regresija s anđelima. Martinu djeluje, putuje i drži seminare gotovo neprekidno diljem Hrvatske i inozemstva. U Hrvatskoj ju možete susresti gotovo svaki mjesec barem jednom u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku.

Ujedno radi i individualne tretmane i savjetovanja u Zagrebu ili putem skype-a. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

 

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“ – Martina

 

 

 

 

“Danas vjerujem u čuda jer vjerujem u sebe! Anđeli su me naučili da čuda ne postoje, ne u smislu u kojem mi mislimo o njima. Ono što mi nazivamo čudima je jednostavnost u svom prirodnom stanju. Život sam je čudo, svi smo mi Božansko čudo.” – Martina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s